Zo krijg je toch al je voedingsstoffen binnen tijdens je vakantie

Iedereen die op vakantie gaat krijgt tijdens de vakantie heel veel andere soorten voeding binnen die totaal anders zijn dan dat we gewend zijn. Meestal is dat helaas niet zo heel positief omdat we dan niet zo gezond kunnen eten als we gewend zijn. Op de camping maken we meestal eenvoudige gerechten, zoals eenpansmaaltijden en pasta gerechten. Dat is natuurlijk erg lekker, maar de groenten schieten er meestal bij in. Ook het vele uit eten gaan en de ontelbare barbecues maakt het er meestal niet zo heel veel beter op en zorgen ervoor dat je niet al je voedingsstoffen binnenkrijgt.

Ook voor degenen die thuis vakantie vieren is de maaltijd vaak wat makkelijk dan anders. Hierdoor is de gezonde voedingswaarde niet altijd wat het zou moeten zijn. Nu is dit allemaal geen groot probleem, maar het is heel makkelijk te verhelpen.

Kies voor een kwalitatief supplement
Het slikken van een aanvulling in de vorm van een liposomaal multi vitaminen en mineralen supplement is tijdens de vakantie dan ook sterk aan te raden. Het is dan natuurlijk een goed idee om ervoor te zorgen dat je dan de aller beste kwaliteit binnen krijgt. De standaard supplementen worden slechts voor een klein percentage in de lichaamscellen opgenomen, echter worden liposomale producten voor meer dan 95% in de cellen opgenomen. Liposomaal houdt in dat een vitamine verpakt is in een vetbolletje dat de vitamine direct naar het centrum van de cel transporteert. Op deze wijze krijg je dus veel meer waar voor je geld, en dat is nu net iets wat in de vakantie periode erg goed uit komt!

Een gezonde start tijdens je vakantie
Het natuurlijk een heel goed idee om tijdens de vakantie een start te maken met het nemen van een hoogwaardig supplement, dat je hele lichaam ondersteunt om van bepaalde tekorten af te komen. Niet alleen zorgt het ervoor dat het lichaam alles binnen krijg wat het nodig heeft tijdens de vakantie, maar ook kun je zo een start maken bepaalde tekorten aan te vullen. Op deze manier kun je het doorzetten zodra je weer thuis bent en ben ga je op weg naar een gezonder en fitter leven.