Pak je verkoudheid aan

Verkoudheid
Van alle zoogdieren krijgt de mens als een van de weinigen jaarlijks te maken met verkoudheden en griep. Deze aandoeningen vallen onder de “infectieuze ziektes”, wat aangeeft dat het besmettelijke aandoeningen zijn. Grappig genoeg hebben dieren hier geen last van en er zijn heel sterke aanwijzingen dat dit wordt veroorzaakt door het feit dat de mens zelf geen vitamine C meer kan aanmaken. Tot 40.000 jaar geleden konden onze voorouders dat nog wel. In de loop der jaren is er genetisch gezien iets fout gegaan bij de mens, waarna het vermogen om vitamine C aan te maken, verloren is gegaan. Vanaf dat moment raakte de mens bevattelijk voor allerlei infectie ziektes zoals Tuberculose, mazelen, verschillende soorten griep, verkoudheden en ga zo maar door. De Amerikaanse Arts Dr. Thomas Levy laat in zijn boek “Het Ongeneselijke Genezen” zien dat hij al dit soort ziektes enkel kan genezen met hoge doseringen vitamine C.

Vitamine C
Een van de beste manieren om griep en verkoudheid aan te pakken is het nemen van vitamine C. De meeste vormen van vitamine C worden helaas slecht verdragen en opgenomen, daar vitamine C een zeer sterk zure substantie is en men daar snel diarree van kan krijgen. Dit zorgt er ook voor dat het niet goed wordt opgenomen en is er dus een andere oplossing voor nodig. Deze oplossing is het nemen van vitamine C in de zogenaamde “Liposomale” vorm, waarbij de vitamine C omhuld is door een klein vetbolletje, wat volledig door het lichaam wordt opgenomen. Op deze wijze werkt de vitamine C twintig maal beter dan de gewone vitamine C, waardoor het mogelijk is om het lichaam van voldoende vitamine C te voorzien.

Vitamine D
Daarnaast hebben de meeste mensen in deze moderne wereld een flink tekort aan vitamine D het tekort aan buiten zijn. De moderne mens leeft in huizen, draagt kleding en leeft onder kunstlicht. De natuur heeft het eigenlijk zo bedoeld dat wij buiten zouden leven, zonder kleding en alleen omringd met daglicht, zodat we door dit daglicht vitamine D aan zouden maken. Dit is niet meer van deze tijd en er zijn helaas weinig mensen die dagelijks een half uurtje in de zon kunnen zitten. In ons land is dit al helemaal niet mogelijk met het Nederlandse klimaat.

Dit maakt dat we te lage gehaltes aan vitamine D in het lichaam hebben en zelf als we het zouden testen, zijn de hoeveelheden die door het laboratorium als normaal worden aangemerkt, nog steeds veel te laag. Het slikken van vitamine D is niet optimaal, gezien ook deze vet oplosbare vitamine slecht wordt opgenomen, behalve als men deze zoals eerder uitgelegd, in Liposomale vorm kan nemen. Op deze wijze worden de vitamines erg goed opgenomen en kan het lichaam zijn immuunsysteem weer naar behoren laten functioneren. Deze combinatie van vitamine C en D, maakt dat het immuunsysteem weer goed aan de slag kan om ziekteverwekkers aan te vallen en op te ruimen.

Echter zijn sommige virussen en bacteriën door een slechte werking van het immuunsysteem flink sterker geworden dan het geval zou moeten zijn. Door een soort van vetlaagje om zich heen te vormen kunnen zij zich veilig stellen voor het immuunsysteem, dat ze niet kan aanvallen door dit vetlaagje. Dit valt op te lossen door het slikken van een stof die “Mono Laurine Zuur” (Immunia) heet. Deze stof, die van nature bijvoorbeeld voorkomt in kokosolie en moedermelk, lost het vetlaagje van de ziekmakende bacteriën en virussen op, zodat het immuunsysteem deze tegen kan werken.

De combinatie van de bovengenoemde middelen is een totaal aanpak voor alle aandoeningen die door ziekmakende bacteriën en virussen worden veroorzaakt.